Sleutel op de deur Verbouwen en Renoveren

Sleutel op de deur Verbouwen

Posted on Posted in Sleutel op de deur, Totaalprojecten, Verbouwen

Je denkt wel eens: “Het wordt nu toch echt tijd voor die extra slaapkamer!”.  Je wil de badkamer opfrissen, de keuken ruimer en lichter maken… En eigenlijk moet gans de woning aangepakt worden omdat ze de huidige normen al lang niet meer haalt.

Maar je ziet door het bos de bomen niet meer en hebt het veel te druk om op zoek te gaan naar alle verschillende bouwpartners. Bovendien ben je besluiteloos omdat je de materie niet genoeg beheerst om zelf alles op te volgen. Herkenbaar?

Dan moet je zeker overwegen om te verbouwen met een sleutel-op-de-deur bedrijf.

Een goede firma kan je begeleiden bij alle stappen die nodig zijn van ontwerp tot en met afwerking.
Vooraleer je plannen laat uitwerken door een architect kunnen zij professioneel advies geven over wat kan en mag en, nog belangrijker, welk budget hiervoor realistisch zou zijn.

Zij hebben de vakkennis en de deskundigheid om uw project vlot en correct op poten te krijgen. Terwijl je verder gaat met de orde van de dag worden alle voorbereidingen getroffen om jouw de woning te geven waar je altijd van heeft gedroomd mét oog voor het beschikbare budget, de technische mogelijkheden van het bestaande pand én de voorschriften van stad of gemeente.

Je weet vanaf het begin wat de kostprijs van de verbouwing zal zijn en hoeft enkel nog de afwerkingsmaterialen te kiezen.

Al de rest wordt voor jouw gedaan! Verbouwen zónder stress? Dat kan binnen een sleutel-op-de-deur formule!

Gert Mertens

Gert Mertens

Commercieel Directeur at Renopact
Gert Mertens is Commercieel Directeur van Renopact. Renopact richt zich op verbouwingen en renovaties in houtskeletbouw, en kent zijn Know How vanuit Ecohuis houtskeletbouw.
Gert Mertens

Latest posts by Gert Mertens (see all)