Sleutel-op-de-deur bouwen met groep huyzentruyt

Sleutel-op-de-deur bouwen in een notendop

Posted on Posted in Bouwproces, Sleutel op de deur, Totaalprojecten

Wil je graag in een nieuwbouwwoning wonen? Heb je echter geen zin om een samenwerking aan te gaan met verschillende aannemers? Kortom, zou je willen dat je nieuwe woonst gebruiksklaar wordt opgeleverd? En dit liefst binnen je budget en een afgesproken termijn? Dan raden wij jou aan om een huis te kopen bij een sleutel-op-de-deur bedrijf.

 

Sleutel-op-de-deur bouwbedrijf
Sleutel-op-de-deur bouwen staat gelijk aan samenwerken met één bedrijf dat alle taken in het bouwproces op zich neemt, gaande van de administratie tot de oplevering van de woning aan de klant. Het bedrijf staat dan ook in voor de volledige bouw van de woning (en wordt daardoor ook een totaalaannemer genoemd). De volledige bouw omvat het volledige proces dat gaat van de grondwerken tot en met de afwerking van de woning.

De totaalaannemer die je aanwendt, bouwt je droomhuis zowel met zijn eigen medewerkers als met eventuele onderaannemers. Hij coördineert beide partijen van A tot Z. In dit hele systeem van sleutel-op-de-deur bouwen en totaalaannemerij krijg je één aanspreekpunt dat je door het volledige bouwproces loodst en je helpt met al je vragen en opmerkingen.

 

Geniet van tal van voordelen dankzij sleutel-op-de-deur bouwen
Sleutel-op-de-deur bouwen vertaalt zich in vele voordelen. Eén groot voordeel werd al eerder aangehaald, namelijk het feit dat je samenwerkt met slechts één firma en je hoeft te wenden tot slechts één aanspreekpunt. Een sleutel-op-de-deur bouwbedrijf neemt dan ook alle taken in het bouwproces voor haar rekening en biedt je één aanspreekpunt waarmee je open en transparant kan communiceren.

Iedereen wil liefst bouwen volgens een vast budget en binnen een vaste bouwtermijn. Als je sleutel-op-de-deur bouwt is er een garantie dat je niet zult ontwaken met een financiële kater, aangezien je van meet af aan de all-in prijs op je bord krijgt. Ook geniet je van een vaste bouwtermijn aangezien bij ieder bouwproject een strikte planning en opvolging vooropgesteld wordt. Dit alles staat garant voor een zo efficiënt mogelijke opeenvolging van de bouwwerken.

Verkoopovereenkomsten voor sleutel-op-de-deurwoningen dienen bovendien te voldoen aan de Wet Breyne. Deze wet beschermt beide partijen in de overeenkomst: zowel de bouwheer van een huis als de koper van de te bouwen woning.

Ten slotte focust ieder zichzelf respecterend sleutel-op-de-deur aannemer, sterk op energiezuinig bouwen bij het bouwen van sleutel-op-de-deurwoningen.
Het EPB (Energieprestatie en Binnenklimaat-regelgeving) legt eisen op om het totale energieverbruik van een woning zo laag mogelijk te houden. Zowel het energieverbruik als het isolatiepeil van een woning moeten voldoen aan een bepaalde norm.

Thomas Van Poucke

Thomas Van Poucke

Sales en Marketingverantwoordelijke at Groep Huyzentruyt
Bekijk ons volledige aanbod op www.groephuyzentruyt.be.
Kies jouw droomwoonst uit één van onze 80 bouwprojecten (zowel woningen als appartementen) of laat je woning op maat bouwen op één van onze bouwgronden. Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor of bij jouw thuis: info@groephuyzentruyt.be | 056 736 736.
Thomas Van Poucke

Latest posts by Thomas Van Poucke (see all)