Laatjebouwen.be - yourie mathieu

PERSBERICHT – Laatjebouwen.be – Kennisbank over Sleutel-op-de-deur-bouw en Totaalprojecten

Posted on Posted in Bouwpromotie, BouwTube, Laatjebouwen.be, Sleutel op de deur, Totaalprojecten

Laatjebouwen.be brengt nuttige info, trends en nieuwtjes voor nieuwbouwers

Kennisbank over sleutel-op-de-deurbouw lanceert nieuwe website

 

GEEL – Van het aangaan van een lening en het kopen van een bouwgrond tot het kiezen van de bouwstijl- en methode. Er komt heel wat kijken bij het bouwen van een huis. Maar wat moet je weten wanneer je een bouwproject volledig uit handen geeft? De zopas vernieuwde website laatjebouwen.be biedt raad.

“Bouwen via sleutel-op-de-deur of met een projectontwikkelaar wordt alsmaar populairder”, vertelt Yourie Mathieu, initiatiefnemer van laatjebouwen.be. “Het Internet is een bron van inspiratie voor mensen die zelf wensen te (ver)bouwen, maar gedetailleerde info voor wie kiest voor afwerkingsklare woningen ontbreekt vaak. Toch is het ook voor hen belangrijk om te weten welke technieken en materialen er momenteel circuleren in de bouwsector. Enkel zo kan je als bouwheer de juiste beslissingen nemen.”

 

Sleutel-op-de-deur

Om ook niet-zelfbouwers te voeden met gedetailleerde informatie, werd de website laatjebouwen.be zopas in een gloednieuw kleedje gestoken. De website kreeg een responsive design – aangepast aan mobiel surfgedrag – en het nieuwsaanbod werd uitgebreid en beter gestructureerd. “Laatjebouwen.be richt zich meer dan ooit tot mensen die kiezen voor sleutel-op-de-deur en totaalprojecten”, gaat Yourie Mathieu verder. “De website bevat nuttige informatie over wetgeving, subsidies, energiezuinig bouwen en nieuwe producten en technieken op de bouwmarkt.

Wekelijks worden er een 5-tal berichten gepubliceerd. Deze zijn afkomstig van onze eigen redactie en van partners. Op ons videokanaal ‘Bouwtube’ kunnen geïnteresseerden dan weer interviews en reportages met experten en handige instructievideo’s voor energieneutraal bouwen bekijken. Ook hiervoor wordt er deels samengewerkt met externe partijen.”

 

Laat je bouw-bedrijven

Naast interessante nieuwsitems, beschikt laatjebouwen.be over een overzicht van sleutel-op-de-deur firma’s en bouwpromotoren. Daarnaast worden er maandelijks projecten in de kijker gezet, waarbij zaken als gebruikte technieken, energieprestaties en architectuur uitgebreid aan bod komen, aangevuld met inspirerende foto’s. “Sleutel-op-de-deur is niet langer gelijk aan prefab of low cost, maar wel aan kwalitatief, duurzaam en energiebewust bouwen. De bouwheer is doorgaans al goed geïnformeerd, maar er komen steeds nieuwe technieken, innovaties en wetgevingen bij. Wie wil bouwen is voortaan steeds up-to-date dankzij laatjebouwen.be

 

Persbericht in PDF:

Persbericht laatjebouwen.be – Kennisbank over Sleutel-op-de-deur Bouw en Totaalprojecten

 

Afbeeldingen in HR:

Laatjebouwen.be - yourie mathieu

Multiple Displays Laatjebouwen

Display Laatjebouwen

 

Voorstellingsvideo:

 

 

 

 

Yourie Mathieu

Yourie Mathieu

Zaakvoerder at Laatjebouwen.be
Yourie Mathieu is oprichter en Editor van Laatjebouwen.be.
Met een verleden in de sleutel-op-de-deur-bouw schrijft hij graag over alles wat met sleutel-op-de-deur- en totaalprojecten te maken heeft.
Yourie Mathieu