Geld besparen met een doordacht Bouwplan

Bespaar geld met een goed doordacht bouwplan

Posted on Posted in Architectuur, Bouwplan, Bouwproces, Sleutel op de deur

Er komt heel wat bij kijken om een woning te bouwen, liefst één die aan al uw wensen en eisen voldoet. Aangezien alle facetten in een ontwerp- / bouwproces op elkaar dienen afgestemd te worden, is het erg handig om uw bouwproject door éénzelfde bouwpartner te laten coördineren van bij het ontwerp tot na de oplevering. Op die manier volgen de werken elkaar naadloos op, en is er één aanspreekpunt om alles in goede banen te leiden.

uitgebreide projectanalyse met je sleutel-op-de-deur bouwpartner

Komt erbij dat je via een uitgebreide projectanalyse met je sleutel-op-de-deur bouwpartner je kan laten adviseren om al je wensen en verlangens in overeenstemming te met het beschikbare budget.
Je krijgt dan een duidelijker zicht op al je mogelijkheden, alvorens samen naar de architect te stappen om een ontwerp te laten uitwerken.

Als je op deze manier te werk gaat dan kan je grip houden op je budget en heb je onmiddellijk een ‘ontwerp-op-maat’ in handen dat rekening houdt met al uw verwachtingen.

Soms kan je met kleine en eenvoudige wijzigingen aan het ontwerp immers fors besparen. Door bijvoorbeeld het verplaatsen van een muur of raam. Hier kan een degelijke sleutel-op-de-deur bouwpartner, met alle kennis en expertise in huis, je bewust van maken.

Lisanne Govaerts

Lisanne Govaerts

Commercieel Verantwoordelijke at Arkana - Lage Energie Woningen
Lisanne Govaerts is Commercieel verantwoordelijke bij Arkana Houtskeletbouw en coördineert ook de marketingactiviteiten van Arkana.
Lisanne Govaerts

Latest posts by Lisanne Govaerts (see all)