Laatjebouwen.be - Alles over Sleutel op de deur Bouw en Totaalprojecten

Laatjebouwen.be – Sinds 2006

Posted on Posted in Laatjebouwen.be, Sleutel op de deur

Voor het ontstaan van de bouwportaalsite Laatjebouwen.be moeten we terug gaan tot het najaar van 2005.

In het algemeen stonden Websites nog in hun kinderschoenen en op het vlak van bouwportaalsites spraken we nog maar enkel over Livios.be.

Ikzelf werkte toen nog bij een Sleutel op de deur Bouwfirma en was onder meer verantwoordelijk voor Marketing en was op zoek naar mogelijkheden voor Webvertising, het adverteren op het web. Het was in die hoedanigheid dat ik constateerde dat er zeer weinig mogelijkheden om op het Web te Adverteren. Zeker de niche markt van het sleutel op de deur bouwen kwam nauwelijks aan bod.

Daarom ontstond in het najaar van 2005 het idee om een bouwportaalsite specifiek toegespitst op Sleutel op de deur en Totaalprojecten op te richten, de kiem voor Laatjebouwen was geplant alhoewel we toen nog op zoek moesten naar een geschikte naam.

We begonnen met alle teksten uit te werken en samen met onze designer Hanna Maes en onze Websitebouwer Stijn van UneekConcepts werkten we een look & Feel en een database gekoppelde website uit. Echt pionierswerk in die tijd.

Uitzicht eerste en tweede versie van de BouwPortal Laatjebouwen.be :

Homepage Laatjebouwen.be - Eerste versie van Website

 

Homepage Laatjebouwen.be - Tweede versie van Website

 

De naam Laatjebouwen

Tijdens een brainstormsessie met onze toenmalige Designer Hanna Maes passeerden heel wat namen de revue, waarvan ik me er nog maar weinig voor de geest kan halen,  maar de uiteindelijke keuze viel unaniem op ‘Laatjebouwen.be’ met als Baseline “Alles over Sleutel op de deur en Totaalprojecten”.

laatjebouwen is de samentrekking van de initiële bedoeling van Sleutel op de deur … Het je huis laten Bouwen … Je huis laten Bouwen … ‘Laatjebouwen’ dus.

Nu, 10,5 jaar na de lancering, is Laatjebouwen.be nog steeds de Toonaangevende Niche bouwportaalsite voor alles wat sleutel op de deur bouw, Bouwpromotie en Totaalprojecten aangaat.

We nodigen U als Toekomstige Sleutel op de deur bouwer zeker uit voor een bezoek aan Laatjebouwen.be.

Laatjebouwen.be - Alles over Sleutel op de deur Bouw en Totaalprojecten

Want je kan maar beter goed beslagen de markt van de Totaalprojecten exploreren eer je een engagement via een Sleutel op de deur Formule aangaat !

Yourie Mathieu

Yourie Mathieu

Zaakvoerder at Laatjebouwen.be
Yourie Mathieu is oprichter en Editor van Laatjebouwen.be.
Met een verleden in de sleutel-op-de-deur-bouw schrijft hij graag over alles wat met sleutel-op-de-deur- en totaalprojecten te maken heeft.
Yourie Mathieu